Tenkrát jsme byli hrdí!

Tenkrát jsme byli hrdí!

Anotace: A můžeme být i dnes? Patetické, já vím.

Už zase voní šeříky

tak jako tenkrát před lety

Rusové přišli s amíky

a Praze kvetly květy.


V oblacích křídla Mustangů

kreslila vítězné vzory

Harpiím s kříži na křídlech

bestiím řvoucím vzdory.

 

Tygry s těžkými pancíři

ryly se v naší zemi,

prchaly s pocitem bezmoci

bili je všemi směry.

 

Hrdost a radost z vítězství

dávala nám naději žití

šanci na lepší budoucnost

na radost našich dětí.

 

 

Tak na to nezapomínejme!!!

 

 

Autor Dsmi, 08.05.2016
Přečteno 618x
Tipy 6
Poslední tipující: bogen, Frr, Mácha, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na to by se nemělo nikdy zapomenout!!!

08.05.2016 13:25:26 | Mácha

je moc dobře, že to připomenul právě muž... Dsmi :-)

08.05.2016 10:24:03 | Malá mořská víla

My Husákovi děti ...

08.05.2016 12:02:43 | Dsmi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí