Politik

Politik

Po škole jsem zůstal blbý
jako poleno
mozek byl jak beton ztuhlý
těžké břemeno.

Začínal jsem od začátku
prostě od píky
neposlechl svoji matku
šel s politiky.

Prací člověk nevydělá
jak uzmu svou část
nikdo mě už nepředělá
naučím se krást. 

Tak jsem změnil svoje triky
jsem erární pán
vstupem mezi politiky
splnil jsem svůj plán.
Autor Ďábel sám, 13.10.2016
Přečteno 584x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí