Paraziti

Paraziti

Anotace: Autor se zde vyjadřuje k současnému politickému dění v čechách i ve světě,a vysílá tak svůj jasný názor k zastáncům politické extremní levice.

 S otevřenou náručí tu stojí,

vedle davu v úbočí,

na ostatní serou,

smějí se nám do očí.

 

Rozkrádaj nám stát,

ničí naše úsilí,

média nutí lhát,

-Sráči zbabělí.

 

Levice se příliš sluní,

utečence přivádí,

I když od nich bomby duní,

a kulky lítají.

 

Doupata zla se tu rodí,

sluníčka jdou Islamistům vstříc,

vláda se na to kouká,

a má usměvavou líc.

 

Unie Muslimy do našich domovů pouští,

nezaobírající se naší nevolí,

že po klidu oni touží,

se stříbrným kufrem a Samopalnou pistolí.

 

 

Čech je ve své zemi pánem,

chraňme i dále svoji zem,

kostel ať je stále svatostánkem,

křesťanským symbolem.

 

Seš-li hrdým Čechem,

Vytrvale bojuj za czexit,

                          Ten kdo chce aby ses klanil před Alláhem,

   není čestným Čechem,

   nýbrž Čechům Parazit.

Autor Johnny 96, 22.10.2016
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí