Nadlidi

Nadlidi

Zaobalen do ulity
sním si vlastní sen
Já, jenž patřím do elity
nedívám se ven.

Je mi jedno co jiné trápí
každý máme vlastní boj
ať vaše slzy tváře zkrápí
pro mě jste jenom zdroj.

Každého mohu nahradit
jste jen stádo s pamlskem
jen díky mně můžete žít
v mé zemi pod sluncem.

Jen na mě je vaše svoboda
pod tíhou vašich činů
vždy sleduji vás ze shora
než vám život típnu.

Tak žijte si dál radostně
ve světě naší zvůle
a netvařte se žalostně
než přiletí kule.
Autor Ďábel sám, 18.11.2016
Přečteno 487x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Ormissia, Maitreja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímné a špatně známky nemá nikdo rád.

24.01.2024 03:47:09 | mkinka

No,bohužel máš pravdu.

18.11.2016 19:22:47 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí