Slova, slova

Slova, slova

Anotace: ...

Ty, má básni
Toulala ses po kopcích a dolech
Než přistála jsi na mém stole
Na papíře pod pravicí

Ty, stará věto
Držela ses za zuby
A než vyslovena bylas
Utnuli tě bezdušní

Pravdo, slyšíš?
Blázen tě volá ze hřbitova
Odkud volat by tě měl
Když umlčen byl dřív než ty?
Autor Ravena Lupus, 29.11.2016
Přečteno 493x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, bogen, Fany, Cyrda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný :-)!

29.11.2016 08:30:56 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí