Báseň pro vládce

Báseň pro vládce

Anotace: Strach ze zvyšujícího se násilí mne vede k tomuto vymezení se. Děkuji za reakce.

Pravda v mém srdci dlí,
což každý ví.
Disent miluji,
jemu věrnost slibuji,
v jeho odkazu budu bojovat
a mužskou aroganci typu Trump či IS shazovat.
Nebudu se však radovat.

Jsem žena,
klidně mnou pohrdej,
budeš díky tomu hnít ve svém vlastním těle,
nemůžu říct,
že se budu cítit skvěle.

Na svůj život si vydělej,
mně však lásku a úctu dej.

Jsem žena,
co bude vždy tvrdě makat,
aby uživila samu sebe.
Autor XaYa, 02.02.2017
Přečteno 650x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí