zemlbába

zemlbába

Anotace: ...............

s pytlem koblih běží k hradu

v zádech cítí velkou zradu


Já(teda my) a Moje(teda naše) firma(teda hnutý,vlastně hnutí)

prožíváme muka a velké pnutí


pane velkomožný moc prosím

nebyl by nějaký bonmotek vytažený z gumáky


Ježíš s lidma splétá bič

že vraj kradu a že su kšeftařem

pán hradní ať oni idů pryč

aj lidovci i s farářem


 

 

pomož mi pan velkomožný


Božie mlýny melů

a všeci na mňa serů


ogare zo Slovenska počuvaj

tady nejsi na hradě tady jsou Lány

a takové já měl plány:


politika to je věda a musí být rozumná a poctivá

tedy mravní 

vieš ty  čo to znamená?

__________________________________________________________________________


tak já ti to poviem 

Čestnost  Slušnost  a   Statečnost


Demokracie to je hovor mezi rovnými

Bože chraň nás od diktatury

Demokratická politika by měla být uskutečňováním Božího řádu na zemi


SUB SPECIE AETERNITATIS

T.G.M


 

 



Autor Akyš, 11.05.2017
Přečteno 649x
Tipy 4
Poslední tipující: piťura, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavilo mě to:-))

12.05.2017 13:37:55 | SVĚTLO INSPIRACE

Žádný politik by neměl dostávat plat. Služba státu by měla být čestně zadarmo, ne? To by se vidělo...:-)

11.05.2017 14:06:41 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí