Povolební projevy

Povolební projevy

Na ulici lezou krysy,
už je to tu jako kdysy
špína a pach hniloby
jak ucpané záchody.

Každý se tu natřásá
jak kohoutí okrasa
dává rady, vychovává
spršky keců, sláva, sláva.

Je mi z toho na blití
zatím nejsou zabití
až projeví se emoce
skončí mrtví v potoce.

Nebaví mě politika
nechci být tu za kritika
avšak co se kolem děje
nekonečně mě to sere.

Povolební projevy
výlevy a nálevy
povolební koalice
šutrem přímo do palice.
Autor Ďábel sám, 25.10.2017
Přečteno 928x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A nasraných je ještě více...

25.10.2017 14:27:08 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí