Volba PReziDenta

Volba PReziDenta

Anotace: Břitký postarší pán s holí?? Vole... kdo ho asi zvolí...


Člověk... pán tvorstva... z něj hromádka popela

z kremační pece do volebních uren

Jago leč není jen figurou z Othella

pošle nás do kelu... nehne ni brvou

kremace namísto demokracie

voliči smutně se na hlavě drbou

nezvracet nad hlavou státu... ať žije 

na pohřbu ať zahrajou Duran Duran

Autor Manni3, 20.01.2018
Přečteno 629x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí