Pod strunami

Pod strunami

Anotace: Na soumraku deště vyvrhává ten, co pod pultem stává, každému jen bere, dává, bolí z něj sama kula...

Na soumraku deště vyvrhává
ten, co pod pultem stává,
každému jen bere, dává,
bolí z něj sama kulatá hlava.

Až jednou prapory zavlají,
schováme se pod vřesem potají,
budeme zpívat píseň,
kterou hrdličky šeptají.

Až zase vyletí
na struny usednou,
písničku zahraju
tak jako nejednou,
uzavřít západ a
do vzduchu řvát,
že
to
všechno
budu
mít
rád.
Autor Poeta ze světa, 24.01.2018
Přečteno 514x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí