Defenestrace

Defenestrace

Anotace: Jest-li Vám stejně jako mě neni ukradená budoucnost naší země....Pak tato báseň je věnovaná Vám.

DEFENESTRACE

 

Svině žerou u koryta,

ty co je živí,trpí zoufalstvím.

Varovné světlo,

už příliš dlouho bliká.

Upomíná,že už je čas jít.

 

A vrátit se zpátky,

do starých časů,

z těch dob se poučit.

Pro naší zemi,pro její lid spásu.

Pár sviní na kůl vzít.

 

Proto k lidu volám.

Zanechte zbytečného hašteření,

nenechte si na hlavu srát.

Od těch,co sami sebe nad zlato cení.

Už nenechme naši zemi polykat.

 

Lide povstaň,

mluvit každý umí.

Tak ať už se něco děje.

Ať slyší jak pochod lidí duní.

 

Vemte do rukou zbraně.

Hrdost nechte ve své mysli znít.

Málo je prst,když je vztyčen.

Pro ty co nás nechají v bídě hnít.

 

Ať už bohatí nebo chudí,

nastal čas český národ probudit.

Defenestrace,

činnost schválená,

regenerace,

pro lepší zítřek změna potřebná.

 

Podvody a regulace,

čest jejich ztratila se,

v republice,

co ztrácí dobré mínění.

 

Pánové

Co u koryta žerou,

a nenasytně vyřvávaj,

peníze špinavý perou,

a s klidem serou,

na ty,co do koryta přidávaj.

 

Nadbytečná Buzerace,

Co náš národ polyká.

Víra v lepší zítřek pomalu ztratila se

Svoboda nám zaniká..

 

 

 

 

Pokud ty lide český,

ještě věříš,

že pravda vítězí,

zakročit proti lhářům musíš,

a změnit státu vedení.

Autor Johnny 96, 18.03.2018
Přečteno 536x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí