V davu

V davu

Anotace: . .

Svoji láskou tě dokážu zachránit
Tajemství zůstává nevyřčeno
Úzké ouško jehly a roztřepená nit

Šat králů
Lehkonohá smrt - smrt s myšlenkou
Letící řeka - řeka v oblacích

Strachem se semkneme
Neseskakuj
Divočí ulice Rozum bičem ženou
poslední řekne ne

Svoji láskou chci tě ubránit
za rozbité hlavy dávají tantiémy
Po vzteku slzy se navrací
Poslední jsme my
Autor Now, 06.10.2018
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí