Ovládání

Ovládání

Anotace: Nikdo vlastně neví, kde je mocnost.

 

Již konečně přijel dlouhý vlak do tiskáren.

Tuny zatím bezcenného papíru převáželi dělníci na paletách.

Pokuřovali balená cíga a vyprávěli si vtipy.

Smáli se pravidlům v kastové fabrice,

avšak nevěděli o její výrobě.

 

Z papíru vytisknout moc ve velkým?

 

  • To bylo kasty krédo –
  • A starali se o to naplno !!!

 

Ti, co ovládají celý svět, nastolili absolutní zlo.

 

 

Autor Krahujec, 16.07.2020
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Donne, jenommarie, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano.Ano.

17.07.2020 09:57:47 | Donne

zajímavé zajímavé :)

16.07.2020 20:06:42 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí