Koleda, koleda Štěpáne…

Koleda, koleda Štěpáne…

Anotace: Malé shrnutí na oslavu " Sametu "

Koleda, koleda Štěpáne…
Malé shrnutí na oslavu " Sametu "
karel.stosicky@volny.cz
2020



Koleda, koleda Štěpáne, co jsme měli, nemáme.
Republiku bez dluhů, modrou vládu tlučhubů.
Životní úroveň nám klesla, zloději se chytli vesla.
Jak to Ti zlí proletáři, bože jak to dělali?
Že jim tenkrát republiku, bez všech dluhů předali?
Zemědělství byla chlouba, to snad věděl každý trouba.
Až nad hlavu bylo práce, za odměnu rekreace.
Každý měl svůj jistý plat, mohl bydlet, nežebrat.
Taťka Klaus nám vymyslel, každý sám se postarej!
Kdo milion nemá, jak by nebyl, kdo ho nevysosal, tak je debil.
Pod tatíčkem Klausíkem a pantátou Zemaníkem, šlo sosání kvapíkem.
A tak řada zbohatlíků, vysosala republiku.
Pod záštitou svobody, to nebyly podvody!
Až teď s Tebou Andreji, máme zase naději???!!!
Dle tvých slibů, to byla naděje, ale zatím jsou to jen kurděje.
Zbavit se všech darmožroutů a vyhnat je ze všech koutů.
To byly tvoje řeči a sliby, zbyly jen samé chyby.
Darmožroutů neubývá, miliardářů přibývá a ty tomu všemu ještě velíš!
Obyčejný lid chudne, tvoje vláda chladne, chřadne!
Lid ti věřil, proto důvěru v Tebe vložil.
Společně se Zemanem to zvládneme, byla to vize, naděje, mezitím spíše zemřeme.
Zatím je to velké zklamání, to tvoje klamání a věčné lhaní.
BEST IN COVID dávno neplatí a kdo to tedy všechno zaplatí???
Co nestihli rozkrást, rozdat, prodat naši komunističtí prognostici Vašík s Milošem,
jako premiéři, pak prezidenti, ty stihneš sám jako estébácký premiér.
Necháš se podporovat svými soudruhy
a sám dobře víš, že ti hrozí kriminál jako největšímu zloději od Bílé hory.
A
Dalo by se pokračovat o tvých machinacích a ministrech, ale .......
Vždyť to už každý zná!!!


Bez Covidu zdraví všem, ať Vánoce si užijem! Bohužel ne všichni dobře, šťastně a vesele!!!
Autor blik, 19.12.2020
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Vivien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí