2020

2020

Rouško rouško
lámeš mi ouško
ani nevíš jak mě sereš
když mi ouško řežeš
všechno je to k naštvání
Prymula zpěvu zaclání
místo tělocviku procházky
mám spoustu zameškáné docházky
Vojtěch podal rezignaci
prý ho štvaly paparaci
je to jiné říka blatný
jenže to je honvo platný
Prej co by se se psem štvali
kebab z něj udělali
hold znáš tu naší vladu
snaží se udržet nadvládu
ikdyž se jim to moc nedaří
projekt kočka vyřadí
rok dva tisíce dvacet a už nikdy více
Kalousek odchazí ze sněmovní lavice
No co jetě dodat k roku dva tisíce dvacet
jsem rád že je konec chtělo se mi zvracet .
Autor Šmajda, 15.01.2021
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milý Šmajdo, nad rokem 2O2O visel coronavirový klacek.

16.01.2021 19:00:48 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí