Demonstrace

Demonstrace

Anotace: Někdo se holt nudí :o(

Logika, co hlava mi nebere,
jsou protesty proti opatřením.
Hloupost lidí zvedá ze židle,
že vláda je omezuje, to se bojí.

Ta malá frustrovaná menšina,
která nemá, ostatním co sdělit,
ale tím, že se nahlas ozývá,
chvíli pochybujete, zda jim věřit.

Protestující jsou bez roušek,
hlavně, že mají české vlajky,
žádné rozestupy, těsný hlouček,
o omezování svobod zní bajky.

Drží transparenty, že nejsou děti,
vláda je prý omezuje ve sportu,
na koho, co budou ještě sváděti,
nářky, jako by šli do transportu.

Hlavně, že se hojně vyjadřují proti,
je úplně jedno, o co se jedná,
na první pohled jsou čeští patrioti,
uvnitř ale sobeckost bezohledná.

Paranoiou trpí někteří demonstranti,
že virus nám není nebezpečný,
promořením ho prý máme překonati,
je to lepší než žít s represemi.

Kdyby blbost nadnášela,
kolem nás by bylo více prostoru,
bo část národa by odletěla,
skončili by ve vládním výboru.
Autor Z nitra, 01.02.2021
Přečteno 283x
Tipy 12
Poslední tipující: Jarunka, mkinka, Emily Říhová, Psavec, Donne, Iva Husárková, Majda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím si,že tato doba,která trvá delší dobu,pěkně zamíchá kartami.Ale ještě to nějaký čas potrvá,než vše vyjde najevo..
Báseň se mi líbí, trefně jsi vše vyjádřila.

20.02.2022 20:03:00 | Jarunka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí