Poslanec

Poslanec

 

 

 

                         POSLANEC

 

 

 Volič mi dal krúžok správny,

 pokus o flek nebol márny.

 

 Kampaň bola riadna fuška,

 vyšla mi ver táto skúška.

 

 Už si v pléne tíško hoviem,

 sem- tam čosi múdre poviem.

 

 A ak nemám náladu,

 prídem len po výplatu.

 

 Ja som veľký mocipán 

 a na všetko právo mám.

 

 Hľad ty na mňa, sprostý ľud,

 aký mám ja božský kľud.

 

 Samé tendre, zákazky,

 to sú len malé ukážky, 

 dohadzujem kšeftíky,

 nech sypú sa mi centíky.

 

 Že na ulici hlad a bieda?,

 keď sú hlúpi, tak im treba.

 

 Hlavne, že mám jachtu, vilu,

 využívam svoju silu.

 

 Keď sekeru narobím,

 vyššiu daň ti vyrubím.

 

 A ty občan plať a plať,

 do rozpočtu musíš dať.

 

 Len búvaj sladko, poslanec,

 kým neutŕžiš kopanec,

 až ozve sa ti rev ľudí,

 čo zo spánku ťa ver vzbudí.

 

 Z ulíc stále číha bieda,

 vtom pochopíš, že ti beda.

 

 Darmo budeš sľubovať,

 chcieť ťa budú zlynčovať.

 

 Márne hľadáš tajnú skrýš,

 nájdu si ťa, to si píš.

 

 Spravia s tebou proces rýchly,

 takto skončíš, pánko vplyvný.

 

 

 

Autor Peter35, 07.02.2021
Přečteno 257x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí