Odvaha

Odvaha

Anotace: odvaha, nebáť sa, práca

Sedem je statočných.
Zachránia tento svet.
Svet odpor nekladie.
Vezmú ho na výlet.

V batôžku spomienky.
Svet prácu rozdelí.
Večer sa stretajú
už takmer pri cieli.

Po ceste prekážky.
Dobro im nedá spať
Isť pravde oproti.
Viac na ňu nečakať.

Každý z nich ukáže
to čo v ňom nevidieť.
Prečo sa divíme?
Statočným patrí svet. (Janko Choma)
Autor Jannko, 15.04.2021
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí