Čas Volit

Čas Volit

Anotace: Vyjádřil jsem se k situaci ....

PoetiK - Čas Volit



Žijeme v republice Cirkus, tak postavte Šapitó,
Na výběr maj zlý vkus, myslím, že už stačilo,
Zapomínaj na majetek za 30 Mega, komu by to vadilo,
ale jakmile Ty zapomeneš, sedřou z Tebe kůži i za kilo.
 
 
Jeden získá pozici jednou za život, někdo hned dvakrát,
to totiž pro případ, že si stihl málo nakrást,
Nerozumím šachám, asi skrytá kamera, dám si pozor na past,
Nelíbí se Ti to, přijde Čas Volit, na podzim je to na nás.....
 
 
Chceš- li něco změnit, tak choď volit,
pak totiž můžeš nadávat komukoli,
Na Babiše, na Alenu, posílám pozdrav Doktorovi,
DLe Tvýho výběru je jinej může doprovodit.
 
 
Můžeš mě soudit, že kupuju Penam a Dobrou vodu,
a že klidně mohu jít s nima v doprovodu,
Je to názor, takže vítej u mě v klubu,
nejvíc paseky nasekaj Ti, kteří drží hubu.......

 

Autor Poetik, 25.05.2021
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Vivien, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí