Úplně divná, nesrozumitelná jako dnešní situace

Úplně divná, nesrozumitelná jako dnešní situace

Anotace: No a co

Jsme v prdeli
Jsme v prdeli a ještě nemáme dost
Tak si dáme kuřecí kost
A pro dnešek dost
Zítra plátek lojový
A už žádný sudový
Pěšky tašky vláčíš
Buď rád, že neválčíš
Politici slova plytká melou
A na nás zvysoka serou
Do boje, bez odboje alou, melou
Tak jo, vezmu si ušanku, batoh, ešus, nůž, sekeru a na ty z Ruska vyrazím
Jistě strachy se poserou
Putina tím naseru
Vyhrabu mu hrob
Ze zákopu na něj skočím
A už lasem točím
Pouta, soudy, tribunál
Rozsudek v azbuce
Co to znamená
Zkusím se otrávit plynem
Všech pět hořáků pouštím, plyn však nesyčí
Kdosi cosi zavřel
Tak to autem do stromu napálím, pomyslím
Jenže kdosi od řeky Moskvy, kohouty s ropou zavřel
A auta na sliby ani vzduch se z místa nehnou
Oni na nás zvysoka serou
Tak tedy elektřinou se bacit nechám
A už k Temelínu spěchám
Mají prý odstávku a ne stávku
Čekají na palivové články z Ruska
Jenže hranice je úzká
Vysvětluje Drábová
Tak mi zbývá utonutí
Jenže vody v řekách málo je
Green Deal s tím zatočí
Toky řek otočí
Bude více píce
Aj vody
Jako v Aralském, kde už není nic
Na přírodu máme bič
Až bude všechno pryč
Přijdou meče gladiátorů
Ty budou místo radiátorů
Spartakus s Priscusem
A místo novin monitorů se zase do kamene klínové písmo tesat bude
Vždyť co jiné nám zbude.
Ráno se na názor zeptám našeho psa, slepic, kočky, stromů i domů
Haf, kdák, mňau, šššš, iíí
A dám jim za pravdu
Taky si to myslím
Autor umělec2, 24.03.2022
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Lighter
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nóóó, zdá se mi, že často koukáš na zprávy:-)), ale jinak dobrýýý:-)

27.03.2022 17:13:20 | Jeněcovevzduchukrásného

Béé, ýhá, kokodák, dák a tak nějak :)

25.03.2022 07:08:04 | Slav Milo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí