Ta dnešní doba

Ta dnešní doba

Anotace: Napsáno po kauze Kúdely.

Kdysi pravda byla všechno
nyní barvě ustoupila.
Celá tahle dnešní doba
velice mě zarmoutila.

Rasistou se lehko staneš
už za jiné názory,
menšina má rovnou pravdu
i nepravdě navzdory.

Staré dobré být si roven
už některým nestačí,
že prý automaticky jste v právu,
stačí jen být jinačí.

Tohle se však nezmění
budeme-li tiše stát
a hlupáky bez ostychu
necháme tu v klidu lhát.

Tak se hlavně ozvat neboj
a za pravdu bojovat,
kdo jí však nechá padnout
jistě bude litovat.
Autor RockyBalbosaur, 18.08.2022
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Lighter, CULIKATÁ, Caliéry, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že většina básníků nebudou sportovci, aby si kauzu Kůdela pamatovalo, ale proč ne tohle téma...

19.08.2022 13:19:31 | Lighter

Doufám, že i nesportovci si v tom dokáží najít tu hlavní zprávu.

19.08.2022 13:34:00 | RockyBalbosaur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí