Podpora policie

Podpora policie

Anotace: Napsáno po kauzách, kdy skupina opilců napadla policii a člověk se bránil dítětem proti zatčení.

Teďka všichni poslouchejte,
nebudu vám lhát,
ačkoli jsme všechno možné,
jen ne policejní stát.

Když se za dne chcete
na ulici ztřískat,
do náručí vemte dítě
a začněte vřískat.

Chcete říct že pro rodiče
není žádná vina?
Jdu vyloupit banku,
sakra, potřebuju syna.

Policie má pak útrum,
podle ňákých lidí,
já říkám co zaseje
člověk zase sklidí.

Podívejme nyní
co se u nás stalo,
pár ožralejch prasat
se s policií rvalo.

Smutné je že kdyby
se s pistolí bránili,
do týdne by oba
zaměstnání ztratili.

Všem je snad jasné,
dál to takhle nejde,
co se ihned neřeší
z mysli rychle sejde.
Autor RockyBalbosaur, 28.08.2022
Přečteno 169x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí