Volby

Volby

Anotace: Napsáno před volbami do parlamentu

Už se blíží volby
no to je věc jistá.
Čtyři roky na hovno
osud dle stran chystá.

Přemýšlejte koho zvolit
klidně celou šichtu.
Neberte však Babiše,
ani jeho Šlichtu!

Jaktože ten kdo nejvíce
o korupci křičí,
tak sám bere úplatky
a naši zem ničí?

Pokud volíš pravici
tak se musíš ptát,
chceš-li větší svobodu,
nebo zhulenej stát.

Nemáme tu žádné moře
ani žádné poklady
Piráti nabízejí
jen levičácké úklady.

To už rovnou můžete
podporovat Rudý
nemůžete závidět
když jsou všichni chudý

A nebo Hamáčka,
prý skvělý program dodá.
Když se stane premiérem
na východ nás prodá.

Škoda že místo programů,
probíráme Feriho,
protože prý ženský honil
jak ten kocour Jerryho.

O SPD se vůbec
není třeba zmiňovat
kdo jim hlas odevzdá
může pozdějc litovat.

Já vlastně sám nevím
koho zvolit mám
jednou se naseru
a kandiduju sám!
Autor RockyBalbosaur, 01.09.2022
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Marten, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to je slovo chlapa...;-)taky jsem nerozhodnej čerta kterýho volit a teď vím, že tebe..;-D

01.09.2022 16:31:58 | Marten

kdyby nikdo nevolil, tak by mě zajímalo, co by se stalo .)

01.09.2022 15:56:06 | Constantine

...nic, zvolili by se sami...vlastním hlasem....;-D

01.09.2022 16:32:34 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí