Vzpamatujte se!

Vzpamatujte se!

Přemýšlel jsem, jak lidi popsat…
Přemýšlel jsem, jak to slušně napsat…
Nejsme nic, než hromada prasat.

Tam válka, vedena idejí.
Tam politikaření, ať je více pomejí…
Copak tohle živé bytosti chtějí?!

V tichu vesmíru nacházím vysvětlení…
Ni
 predátoři a vetřelci s námi nic mít nechtějí!!!
Copak takhle pokračuje lidská utopie?!

Sedím a koukám do hladiny rybníku…

Naslouchám nočnímu tichu.
Samotný Bůh z nás blije.

Stali jsme se… “něčím”.

Ani svou zvráceností to nepředčím.
Už i vám určo v hlavě bije.

Svět je šílenější, než já!
A to už i mě děsí!
Zdraví rozume… Kde jsi?

Tímle tím vyblitkem chci jen říct…
Rád bych to zařval z plných plic…
“Lidi, umíme to přece líp!”

Autor Dextero, 05.02.2023
Přečteno 187x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Marten, Narragan, Stanislav32
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Propracované.silne.

21.02.2023 21:22:10 | mkinka

Přebírat cizí ideje, to umíme nejlépe.

05.02.2023 07:18:28 | Narragan

Moje idea je vyhoření světa. Naprosté vyhlazení lidské civilizace a nechat planetu přírodě a zvířatům. Od napsání tohohle.. díla uplynulo několik měsíců a svět se stále nezměnil, ba naopak. Je to horší a horší. Lidstvo dostalo X šanci, ale ani jednu neproměnilo.

27.04.2023 15:21:47 | Dextero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí