Vpravo hľaď!

Vpravo hľaď!

Doba nie je už, tak celkom vlažná.
Mustag divoký - kobyla ťažná.
Alkáčom stačí pálenka ražná,
extrém-exkrementom doba vážna.

Migrantov všade neúrekom je,
eLGéBéTé náš národ zopsuje,
Hamas, židia, čvarga, všetko chuje,
hej, náš národ sa oslobodzuje.

Brusel furt chce niečo, nedáme sa!
Zelensky zas zbrane, zatajme sa!
Rus prívod otvorí, pripravme sa!
S Orbánom, Vučičom, radujme sa!

V Polsce PIS vygraje, jaká fasa,
Donald Tusk Európe nepoddá sa,
Agnieszka, kurwa macz, tiež svoje vie,
TVP, Kaczynski, súdy svoje.

Mor ty len Meloni, neboj sa ich!
Le Pen, ticho smeje, príde na nich!
Fico chcel Whasington naturalist,
Orbán a Putin však fluchte rezist.

Čo je to, že v pravo, tak hladíme?
Pravicu dvíhali, tak posluchneme?
Či východ je lepší a zabudneme?
Že lásku v sebe už nenájdeme
Autor RoTa, 20.10.2023
Přečteno 114x
Tipy 6
Poslední tipující: Bufik, Psavec, Anfádis, Lighter, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravá levá, seno, sláma! :-) Vyber si...

https://www.youtube.com/watch?v=Y1Q5yd-8pmw

https://www.youtube.com/watch?v=ItbC4g50SNU

20.10.2023 17:00:00 | Lighter

ať vlevo, nebo vpravo, všude stejné sračky

20.10.2023 10:31:46 | stormeater

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí