Pykání

Pykání

K čemu nám je politika
když pak za ni volič pyká
kde lži jsou cukrem kampaní
a zloději jsou kumpáni
a špína teče ze všech stran
k eráru slety černých vran
a na svou čest nám slibují
že jen za nás bojují
vždyť z eráru krev neteče
a dres se zase převleče
a voliči jsou omámeni
to jsou ale jiné změny
než jsme přeci volili.
Dělají z nás  debily.

 

Autor Ďábel sám, 07.02.2024
Přečteno 79x
Tipy 17
Poslední tipující: Marťas9, Marten, Lighter, Ondra, Psavec, IronDodo, Frr, martinaV, mkinka, Anfádis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano - d e b i l y ! *****ST*

07.02.2024 08:36:20 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí