Konečná, vystupovat!

Konečná, vystupovat!

Nic už není
v této zemi
jako dříve.

Lidé se mění
na hyeny
během chvíle.

A prachy mizí
v kapse cizí
z eráru.

Žijem v krizi
s televizí
v maléru.

Lživá slova
mozek klovaj
bez výčitek.

Nová doba
lež a zloba
změna dítek.

Nástup moci
všude cvoci
psychopati.

Občan ovcí
v tichém kotci
na oprati.

Trest a vina
kocovina
z rozsudků.

Nové klima
pohlaví stíná
z posudků.

Selský rozum
změnil konzum
v trosky bídy.

Ztratil se um
zvítězil rum
a grindýly.

Autor Ďábel sám, 18.02.2024
Přečteno 72x
Tipy 14
Poslední tipující: Rafinka, IronDodo, Psavec, Marten, o3_gambit, Iva Husárková, Žluťák, Chane, martinaV, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;)

18.02.2024 08:02:28 | Ďábel sám

Přeji ti klidný den a zamlouvam si dopředu pozitivní báseň.

18.02.2024 07:53:46 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí