Růžový králíček

Růžový králíček

Anotace: láska ke zvířátkům....

Růžový králíček,
to je můj mazlíček.
Ocáskem si vrtí,
provokuje chrti.

Natahuje uši,
co mu pěkně sluší.
Po poli si běží
lehce nebo stěží.

Vždycky, když mě opouští,
srdce mé se rozpouští.
Co když se mi nevrátí,
deprese mě zachvátí.
A mou lásku, neztratí?

Když se ale navrací,
obavy mé rozvrací.
Všechny byly liché,
duševno je psýché.

Z Procházky už běží ke mně,
objímám ho, přitiskuji jemně.
Je to můj miláček,
zajíček ušáček.

19.5. PMF 2007
Autor PMF, 20.05.2007
Přečteno 493x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí