Krásné ráno plné podzimu

Krásné ráno plné podzimu

Anotace: Krásné ráno plné podzimu, barevné listů šály, příroda třesoucí se na zimu

Krásné ráno plné podzimu,
barevné listů šály,
příroda třesoucí se na zimu,
na svatební šat jednotné bílé škály.

Krásné ráno plné podzimu,
kolkolem se zklidnil tep,
šustivé papuče připravené na zimu,
ještě dřív zahřejí než přijde led.

Krásné ráno plné podzimu,
opuštěná pavoučí mýta,
na trávě se třpytí generálka na zimu,
místy po mlynářsku zaprášená síta.

Krásné ráno plné podzimu,
do tepla se schová každý z vás,
obsah skříně zabalí nás na zimu
jen čistonahá láska vstoupí mezi nás.
Autor Bamap, 29.05.2007
Přečteno 907x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí