Plavání

Plavání

Anotace: ...není nad ranní plavání... ...Ti kdo zvykli si mne pravidelně navštěvovat tak tu pár dní nebudu...dovolená...kde...pochopíte...brzy...pááááá

Kráčím ranní rasou
vstříc nedělnímu radování.
V zdravém těle přeci zdravý vzduch.
Nebo duch?
.
Jedná se o plavání.
.
Bazén, hladina vodní,
převeliká.
Klidně se pohupuje,
sem a tam
na mě mrkne.
První letmé seznámení,
dlaní, prsty nohou a mé váhání
.
Odhodlání
.
Skok
.
Nořím se střemhlav
pod hladinu její.
První slastné opojení
přichází.
Každá vlnka,
vlásek co šimrá mě po těle.
Každým tempem
mé dlaně nořím do ní,
ona chvěje se mi po těle.
Náhle cítím
silný tlak ve svém klíně,
nebráním se ,
té rozkoši se oddávám.
Prsa plavu, hladím její,
už to není k vydržení.
Vybuchuji samou slastí.
Všady kolem ticho,
jen můj poslední vzlyk
hladina pohltí
.
Poslední tempo,
dohmatávám,
čtyřicátý bazén
doplaval jsem právě teď.
Kapky nechám
s tělem lehce splynout.
Odcházím a tiše šeptám:
"děkuji Ti moje paní."
Autor vapiti, 18.06.2007
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... Ty se nezdáš... ;-)))

29.07.2007 16:46:00 | Levandule

Ano,splynout s vodou je příjemné...v Tvém případě dvojnásob!:-)

21.06.2007 22:44:00 | Chancer

Přeji Ti, krásné východy a západy slunce ve vodě se zračící...

18.06.2007 14:08:00 | Bíša

vapiti-ta voda co je jako led, jsi s ni spoutan.. neopustila Te a jsi s ni stale, jen si namlouvas ze je to jinak,rikala jsem Ti ... poseckej s jakymkoli rozhodnutim,
nez do jinych vod vstoupis.

18.06.2007 09:59:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí