Spanilý déšť

Spanilý déšť

Anotace: ***

.
Na obloze mráček šedivý
dva když potkají se
to se jim nelíbí
hádají se a kaboní
kdo z koho
zda prý se dohoní
okamžik malý

burácí se v oblacích
blesky v očích mých i tvých
a pak náhle úleva
kapka k zemi dolehla
svlažila ji vyprahlou
touha žízně s krajinou
se laská v dáli

pohrávám si s kroupy
sněhobílé kuličky na hraní
a proudy deště s větrem
honící se přichází svítání
tráva jak peřina země krásně voní
po lesních jahodách
po rudých malinách

klaní se nečasu a já děkuji
toužebná pohroma
...přišla
.
Autor Markéta.., 21.06.2007
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

úplně jsem se v tom ztratil, pěkné :-)

05.09.2007 19:56:00 | blue

Toužebně na déšť čekám...

22.07.2007 12:51:00 | Bíša

Mam rada dest, jeto takove oziveni vseho, jakoby ta sprska kapicek umela carovat, krasne.

21.06.2007 16:49:00 | carodejka

Výborné!

21.06.2007 16:32:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí