Příroda

Příroda

Anotace: moc se nerýmuje a je taková no nadávaní na přírodu:) Heh:)

Padá kapka,
po velkém vedru,
chci ji, proč by vsáknout se měla?
Škoda toho, já žížní umírám.
Proč více neprší?
To proto že jsem to chtěla?

To je ošklivý!
Takový neférový!

Slunce na mě praží,
ale kdo mi rty zvlaží?

To je ta rovnováha?
Co příroda dělá?
Vysměju se ji do očí: HAHAHA
Stejnak je hloupá!

Neumí počítat!
Chvíli prší moc, pak vůbec!
Co když pije moc!
Proto dělá černou noc!!

Už prší.
Leje jako z konve!
Už mám deště dost nemám tady lahve!
Tak k čemu tolik vody, když to nemám jak pochytit??!

Aspoň, že po chvíli na nebi duha je,
zvedne mi náladu na duší zahraje.

Tak ať je teda taková..nefér, nerovná.. hlavně je a bude stále tak krásná!!
Autor Kirsten, 21.06.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí