Řecko

Řecko

Anotace: Léto, slunce, pláž ... :)

Sluníčko svítí krásně tady,
na pláži ženy ukazují své vnady,
od moře vítr příjemně fouká,
každý se po pláži pomalu souká,
voda čisťounká jemně se vlní.
Najde se někdo, koho to neoslní?
Autor Marfulka007, 29.06.2007
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí