Magická krajina

Magická krajina

Podvečerní krajina
má magický náboj.

Obzory se přibližují,
vzduch se čistí.

Ptáci se uklidnili
a spí ve svých úkrytech.

Občas vyskočí srnka
z lánu obilí.

Tak začíná léto.

Denní sluneční paprsky
rozpalují stráně
dočervena ,
od rozkvetlých vlčích máků.

Krajina je poseta
třezalkou
a heřmánkem.

Do lesa padá tma
a najednou jsou vidět
malá světýlka.
To jenom světlušky
ukazují cestu z lesa.

Měsíc nad hlavou
se jak lampa v pokoji
rozzářil,
je úplněk.

Jdu domů s krásnými pocity,
které se nedají ničím jiným
vynahradit.

Cítím se šťastna
a spokojeně se usmívám.

Příroda vždy ve mně probudí
snílka a blázna, který má
rád život,
pro jeho denní kouzla.
Autor devcatko z jetele, 03.07.2007
Přečteno 486x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak to jsme dvě:)

04.07.2007 20:06:00 | o ...(borůvka)

krasne vylicena krajina, no uz abych byla doma :-]

03.07.2007 22:39:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí