Bouřková

Bouřková

Anotace: ...bouřky mají něco do sebe...

Chladivý blesk rozčísne mraky
a zaburácí ozvěnou,
snad uvěřím v princezny, draky,
i Honzu s tváří veselou,

co svojí myslí klidnou, čistou
obrátí v dobro celý svět.
Vždyť i ta bouře pěkně zdáli
už jen bez blesků zkouší hřmět.

Pak klid a mír omámí blahem,
krajina čerstvě umytá,
svět po bouřce se zdá být rájem,
který ze snění procitá...
Autor Cecilka, 02.05.2005
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí