černica sluncem zalitá

černica sluncem zalitá

Anotace: Černica, černá

Stála tam v poli,
s trnovou korunou,
skláněla se ke mně,
vybízela k ochutnání.
Malé bochníčky
v poledním žáru.
Krásně voní,
mezi chrpami a obilím.
Je poslem
horkého léta.
Tmavé hrozny barví,
ostny svazují ruce.
Je to moje ostružina.
Černica černá, sluncem zalitá.
Autor devcatko z jetele, 22.07.2007
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Černice?
Tie mám rád,
nevravím však,
že nejvíce...

24.07.2007 21:34:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí