léto - bez léta - s létem

léto - bez léta - s létem

Anotace: o létu, o malování jeho krásy

LÉTO

Jak namalovat léto?,
snad chvíle štěstí
a očekávání,
snad toulky po krajině,
ty chvíle s přáteli
u zlatého moku,
baráčky se zlatou střechou,
hrající si děti,
kvílející motory poplašených
řidičů?

Jak jej potom vymalovat?,
zlatem a stříbrem,
jako slunce a měsíc,
modří a zelenkavou,
jako nebe a trávu,
žlutou a bílou,
jako opojné alkoholy?
Autor sarahfox, 26.07.2007
Přečteno 485x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí