Usmívám se na celý svět

Usmívám se na celý svět

Anotace: *****

Usmívám se na celý svět.
Jdu s přistřiženou ofinou,
vánek mně chladí rozpálené čelo.
Na nebi plují beránci,
ústa mám vystavená slunci.

Pospíchám do svého ráje,
nasytit své touhy,
naplnit svůj svět.
Jdu polní cestou,
s vůní zralých
lesních jahod.

Usmívám se na celý svět.
Náhle si zpívám,
radostí si broukám.
Děkuju,
že mám v sobě ten dar,
s přírodou se spojit,
tvárně se měnit,
dozrávat
jak
plody horkého léta
jak
byliny, co jsou na bol světa.
Chápat druhé,
v bolesti i radosti,
předávat své
rady a moudrosti.

Usmívám se na celý svět.
Nevím ,
co knihy píší,
vím,
že
moudrost je psána duší.
Autor devcatko z jetele, 27.07.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

smích oko duše tak vesele a ne suše

31.07.2007 18:07:00 | vodnař

To je moc hezke... usmivej se je to pocatek uspechu..

31.07.2007 01:01:00 | carodejka

hezké :o)

28.07.2007 09:31:00 | Pferdgirl

nema to chybu:-]]

28.07.2007 01:13:00 | jerabina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí