Alpský doušek

Alpský doušek

Anotace: ***

.
V zahradě našich snů se procházím
našlapuji pomalu a lehce,
hory a louky zde nacházím
pryč odtud se mi už nechce,
dýchám tu vůni...

Ovce si hrají v osadě,
paní domácí seno sklízí,
mračna se náhle shlukují,
tišivý déšť se blíží
a padá k zemi...

Kropí nám obličej,tváře a ústa,
běžíme do chatky
krajina je náhle tak pustá,
pleso tyrkysové jako z pohádky,
oblaka zhlíží k nám jak mlha hustá...

Po ranním svítání
za sluncem chceme se vést,
lanovkou na Titlis
hurá si do nebes,
už vidím v léťě sníh...

Je mi krásně šeptáš mi očima
a já si přeji nezapomeň,
to bude chvíle na níž se vzpomíná,
když plál v našich srdcích oheň,
chvilka štěstí...

...na památku
.
Autor Markéta.., 28.07.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Muselo to být krásné a na to se nszapomíná. A pohled
z lanovky ten se násobí,než pohled na zemi.Hezky napsaná báseň.

28.07.2007 19:42:00 | s.e.n

On tam byl - letní sníh...

28.07.2007 18:19:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí