Léto

Léto

Anotace: ..asi jsem měla tehdy velkou žízeň...

Dnes puká země
a nemá na to,aby ronila slzy
a hoří i tráva...
ze zelené do měděna,
a dívky i stařeny
né z odvahy odkrývají nedostatky
a z předností se mužům točí hlava.
Toulaví psi se přestávají toulat,
studánky vyschly.
Plny bolavého listí,jehličí
a touhy poutníků
....

Každý hledá chladné útočiště,
návrat od pradávna,
jenž koná se každou chvíli,
pro tytéž dary-jako tenkrát.
Autor Bačkorka, 13.08.2007
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvá báseň opravdu VONÍ létem. A za to ti děkuju!

13.08.2007 18:20:00 | Paralelní možnosti

krásný:o)

13.08.2007 17:33:00 | mOBSCENE

dobrá myšlenka,pěkně se čte a souhlasím:-)

13.08.2007 16:44:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí