Píseň lesa

Píseň lesa

Anotace: Kratičká vzpomínka na bukvicové tance...

Bukovým se hájem
-tak jako na plese-
prohánějí světélka
a křepčí po lese.

Každému lístku vlepí polibek
aby se usmál nebi na pozdrav.
Buď zdráv, příteli
zpívají
a má duše se tetelí.

A kdesi v dálce píseň pily
rytmuje každou druhou dobu
a vánek létem rozpustilý
tancuje hajnému po tváři.

Bukvice- tiché společnice
stydlivé za své nálady
dostaly zlaté náušnice
z Getsemanské zahrady.
Autor Dilla, 27.08.2007
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou to krásné verše, lesa písně...

27.08.2007 22:40:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí