Pařížská sonáta-Le Soleil

Pařížská sonáta-Le Soleil

Anotace: když někdo je v Paříži a kouká z Eifellovky...:-)

Putuje s časem,nepospíchá,
celý den dlouhý na to má,
s ní probouzí se celá země,
však ona nikdy nesnídá.

Kličkuje po obloze,
proplouvá mlhou,
když jí to nevyjde,
promlouvá s duhou.

Až za tmy se z práce vrací,
proč vlastně?
když neutrácí...
Autor airelle, 28.08.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky bych to chtěla zažít...

28.08.2007 15:11:00 | Severka

Je to hezký pohled, že?

28.08.2007 13:32:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí