Pampeliška

Pampeliška

Anotace: Jarika mi poslala foto pampelišky téměř nahaté...

Zahlédla jsem pampelišku
v sametovém kožíšku
A že čilá byla
hned se s větrem roztančila
Zvesela a netušíc
že nenechá ji vůbec nic
Autor Hančí, 16.05.2005
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí