Konečně zas po roce, má tu někdo vánoce...

Konečně zas po roce, má tu někdo vánoce...

Anotace: ...třeba já :)

A je to tu zase
Listí padá na zem
A já se vznáším s ním a s větrem,
S draky kolem sebe

Opájím se rány, opájím se večery
Podzim přišel zase s nekonečnými rozměry
A já vyzbrojen teplým svetrem
Jdu a vítám nebe!...
Autor Peky, 09.09.2007
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí