Válka parfémů

Válka parfémů

Anotace: ---

Miluji vůni rozmarných květů
jež čekají na chválu
na chválu zvrhlého světu
mangólie a lesní lilie
touhou mou mysl zalije
lotosový květ v kouzelné tůni
zláká mě svou zrádnou vůní
orchidej spanilost hříšná
narcis s ní toužím být pyšná
konvalinky silně voní
karafiát slzy roní
slunečnice nad ránem
hledá cestu za sluncem
růže věčná královna
s barvami se snoubí
já hledám květy svobody
šeřík v duši skrytý v hloubi
volá světu prostou větu:
"Děkuji za mír,co je tu!"
Autor Markéta.., 14.09.2007
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Prostě jsi došla až k nejkrásnějšímu přání...

14.09.2007 19:21:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí