Podzim

Podzim

Anotace: Je to zvláštní, napsala sem to před rokem a ted to píšu sem....

Venku svítí sluníčko,
na svět se kření,
stejně jako já,
je krásný den podzimní,
že se mi to snad jen zdá...

Honí se listí po chodníku,
a chodcům lítá pod nohy,
vráží lidem do kotníků
a střídá různé polohy...

Žlutá, červená, oranžová, hnědá,
vítr všebarevné listí zvedá...
Děti pouští draky,
maminky z nich nespouští zraky...

Já sedím ve stromů stínu,
a skládám básen pro radost,
co jiného mám dělat,
když nemám krás podzimu ani zdaleka dost!!
Autor Tuttinka, 14.09.2007
Přečteno 664x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně napsáno. Líbí se mi to

04.10.2007 09:57:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí