Až...

Až...

Anotace: inspirací mi byl můj oblíbený citát který si určitě vybavíte

Až pokácíme poslední strom,
co ještě pyšní se listy,
jsme páni pohrom,
a zánik je téměř jistý.

Až otrávíme poslední řeku,
kde ještě drží se ryby,
ach ano bude mi do breku,
už nepomůžou plané sliby.

Až sníme i tu poslední rybu,
co měla možnost přežít,
pozdě vyčítat si svoji chybu,
pozdě něco řešit.

Až se tohle stane, pak teprve zjistíme, že peníze se jíst nedají.
Autor Romero, 20.09.2007
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, to je dobré.

21.09.2007 21:17:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí