Živelná láska

Živelná láska

Anotace: Našla jsem ve všech živlů lásku, možná, že někdo to pochopí stejně jako já

Z emětřesení otřese i láskou,
E videntně už neexistuje.
M atka příroda je kráskou,
m Ě si snad jednou zamiluje.

V ichřice zamotá hlavu,
Z anechá jen zmatek
D onese vše do prázdného splavu,
U dělá jen málo pochoutek.
CH ybí ji přítel odfoukla ho!!

O hřeje u srdce,
H oří a může popálit,
E lita snaží se ho zastavit,
Ň (ě)ha je jeho vůdce!

V eliká řeka,
O dra se jmenuje,
D o tichá heká,
A pak se do jiné vlije
Autor Kirsten, 26.09.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě jsem nic podobného neviděl...bezva

27.09.2007 17:20:00 | Monsignore

Originální báseň...

27.09.2007 00:09:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí