Princ

Princ

Anotace: podzime...

Potichu šeptám svému princi-
je anděl a svatozář má z duhy;
otoč mou tvář, jak starou minci
pak zaplať svému Bohu dluhy.
Podzime, princi, krásný jsi pán,
oddaná uléhám vedle tebe,
máš barvy jak perutě divokých vran
tak tajemné bývá tvé nebe.
Poslední čas, už zapadáš za hory
tichý jsi, umíráš, netrpím
nesmím se otočit- trest Sodomy Gomory
svou lásku v kámen proměním.
Autor Dilla, 30.09.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní, ale moc hezké

30.09.2007 21:44:00 | confused.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí