Vyjasnění

Vyjasnění

Anotace: Každý déšť následuje opět slunce...a s ním přichází i duha

Na okno padá
Kapka za kapkou
A já se dívám
Jak se vlévají do sebe

Potom se zadívám do dáli
Kde uvidím slunce
A kousek modrého nebe

Zdá se to jako sen –
Přede mnou prší
A o kousek dál
Už je vidět „to krásné“

A když se zadívám pozorněji
Vidím, jak se na obloze rýsuje duha
Je to úžasné

Taková krása se nedá nakreslit
Musí se vidět
Leda by se vymysela mnohabarevná tuha
A pak možná…

Dalo by se popsat nepopsastelné a kreslit něco, co nelze
Autor Little_princess, 11.10.2007
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Martin Němeček, Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí